Vendex Cover Leg

179 kr.229 kr.

Vendex cover ben – Vandtæt beskyttelse til dit gips ben

Med Vendex cover kan du nyde en tur i vandet, selvom dit ben er i forbinding. Den vandtætte overflade gør det muligt at komme i bad eller svømme, også selvom dit ben er i gips. Du kan se vores ben cover her på siden. Vi har både covers til børn og voksne, så hele familien har mulighed for at nyde et bad igen.

Varenummer (SKU): vendex-cover-leg Kategori:
Find den rigtige størrelse på Vendex Ben
Sådan måler du

Fås i fire forskellige størrelser!
Find den rigtige størrelse ved at måle din læg.

StørrelseDiameterLængde
XS21-24 cm.38 cm.
S25-29 cm.50 cm.
M30-34 cm.57 cm.
L35-48 cm.70 cm.

Find den rigtige størrelse til dit Vendex ben cover

Du kan få hjælp til at finde din størrelse her på siden til dit ben cover. Vi har lavet forskellige størrelser, så du kan få vandtæt beskyttelse, der passer til dit ben. Vi har covers i XS, S, M og L. Du vælger størrelsen ud fra størrelsen på din læg. Vi har størrelser fra 21-48 cm i diameter og 38-70 cm i længden. Du kan følge vores størrelsesguide for at finde et cover, der passer til dit ben.

 

Badebeskytter til fod i gips

Hvis du gerne vil have mulighed for at nyde en tur i vandet, selvom dit ben er i gips, så skal du vælge Vendex cover. Vi har lavet et 100% vandtæt cover til både arme og ben i gips, så du ikke skal lade dig begrænse af din forbinding. Det er slut med at bruge sorte plastikposer, når du skal under bruseren. Du har endda mulighed for at bruge badebeskytteren, hvis du skal ud at svømme. Prøv vores V

Vægt 75 g
Størrelse 38 cm