Her finder du svar på spørgsmål om vores cover til brækkede arme og ben

Størrelse, anvendelse, produktionsinformation etc.

Mål omkredsen af din overarm med et målebånd og tjek i diagrammet hvilket cover der passer til dine mål under “diameter”. Ligger omkredsen mellem to størrelser anbefales det, at vælge det største cover, da coveret kan strækkes.  Når du har fundet den rigtige størrelse på dit Vendex Cover til arm, kan du trygt gå i bad eller hoppe i poolen og være sikker på, at din gips forbliver tør..

Mål omkredsen af din læg med et målebånd og tjek i diagrammet, hvilket cover der passer til dine mål under “diameter”. Ligger omkredsen mellem to størrelser anbefales det, at vælge det største cover, da coveret kan strækkes. Når du  har bestilt dit Vendex Cover til ben og modtager det med posten få dage senere, kan du være helt sikker på, at din gips forbliver tør, når du går i bad eller skal på badeferie.

Ligger dit mål mellem to størrelser skal du vælge det største cover, da Vendex Cover kan strækkes hele 700%, og dermed er yderst elastisk. Den yderst elastiske funktion gør det muligt, at kunne passe dit cover, hvis du har bestilt det ud fra dine mål.

Hvis coveret strammer, så bliver det hurtigt ubehageligt. Det kan nemt justeres ved at klippe et stykke af enden. Vær opmærksom på ikke at klippe for meget af, start med et lille stykke – klip hellere en gang ekstra.

Ja, Vendex Cover kan både anvendes som badeovertræk til arm og ben i gips og skinne. Vendex Cover til arm og ben er meget elastiske, så du kan nemt få det til at passe over din skinne.

 

Vi anbefaler, at Vendex Cover benyttes op til 30-40 minutter ad gangen forudsat, at det stadig følelses behagligt at have på. Coveret må ikke sidde for stramt og kan justeres ved at klippe et stykke af enden.

Vendex Cover er fremstillet af naturgummi og er 100% biologisk nedbrydeligt. OBS: Allergisk reaktion kan forekomme i sjældne tilfælde og bør ikke anvendes, hvis du er allergisk overfor latex. 

Ja, Vendex Cover kan fint anvendes ved både dykning og snorkling. Når coveret bruges ved vandsportsaktiviteter, skal dette ske med påpasselighed. Coveret må således ikke komme i berøring med koralrev, stenbund etc.
Du kan bruge coveret til at beskytte din brækkede arm eller dit brækkede ben, så går du ikke glip af alt det sjove.

Få gerne hjælp til at påsætte coveret – det gør det hele meget nemmere.

Da Vendex Cover er fremstillet at naturgummi (latex) bør du fjerne skarpe genstande som smykker og passe på med skarpe negle. Du kan med fordel strække og massere coveret før ibrugtagning. Coveret kan strækkes 700% og bør nemt kunne føres over gipsen eller skinnen. Eventuelt luft i coveret presses ud før du hopper i vandet – benyt eventuelt det medfølgende sugerør til at suge luften ud af coveret.

Coveret strækkes ud og trækkes forsigtigt hen over gipsen eller skinnen. Skyld coveret efter brug og hæng coveret til tørre. Når det er helt tørt, drysses det med lidt talkum – pose med talkum medfølger sammen med coveret

Ja, med forsigtighed kan coveret godt trækkes over en ortopædisk støvle – vær påpasseligt med skarpe kanter. Det anbefales, at coveret prøves på den raske fod først og tilpasses i omkredsen ved eventuelt at klippe et stykke af den øverste kant. Få gerne et til at hjælpe med at få coveret på. 

Vendex Covers egenskab med, at det er 100% vandtæt og elastisk gør det ideelt til bl.a. svømning. En brækket arm behøver derfor ikke sætte en stopper for en tur i svømmehallen eller poolen. Coveret virker som en badebeskytter til gipsen – en vandtæt pose til din brækket arm.

Ja coveret kan sagtens anvendes i forbindelse med vandterapi, og dermed være med til at styrke dit helbred efter en uheldig episode med din fod eller arm i gips eller skinne.

Ja Vendex Cover kan benyttes ved badning og svømning i havet med armen eller benet i gips. Coveret tåler saltvand. Ved benyttelse af coveret ved havet bør du være påpasseligt med ikke at træde på sten og andre skarpe genstande på stranden og havbunden. 

Vendex Cover kan med fordel benyttes i svømmehallen og poolen, da coveret tåler klorvand. 

Efter brug anbefales det, at coveret skyldes i rent vand og hænges til tørre inden det tages i brug igen.

Coveret beskytter din gips og skinne for sand på stranden. Vær opmærksom på sten og andre skarpe genstande i sandet, som kan beskadige coveret.

Vendex Coveret er fremstillet af slidstærkt naturgummi, som under fremstillingsprocessen er blevet vulkaniseret. Dette gør gummien elastisk og slidstærk.  Holdbarheden øges væsentligt ved korrekt brug og opbevaring. 

Efter brug skyldes coveret i rent vand og hænges til tørre. Når det er helt tørt, drysses det med lidt talkum – pose med talkum medfølger.

Vendex Coveret skylles i vand  efter brug og ligges til tørre. Når coveret er helt tørt, drysses det med lidt talkum og klar til brug igen.

Ja, da der er tale om et naturprodukt, er det modtageligt overfor farveændringer/nuancer over tid. Sol, lys og vand kan således godt ændre på coverets farvestruktur.