Vendex Blog

 Badeferien er reddet

– en brækket arm eller ben behøver ikke at sætte badeferien på pause

For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimming-poolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vandrutschebanen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips. Sådan behøver det dog ikke gå, hvilket firmaet Vendex Cover har sat sig for at afhjælpe med en “badebeskytter” fremstillet i 100% naturgummi og lige til at trække udover gipsen på foden eller armen.

Især i skolernes sommerferie oplever Vendex Cover et boom i salget af badebeskyttere. Især salget af covers til armen i børne/teenager størrelse hitter i juli måned oplyser ejeren af Vendex Cover, Lars Hedegaard og fortsætter; Jeg får især henvendelser fra børnefamilier, hvor familiens yngste medlem er kommet til skade lige før året familieferie skal afholdes. Og det skal helst gå stærk med at få en badebeskytter bestilt, da flyet måske allerede afgår dagen efter uheldet.

Hurtig levering kan vi heldigvis også klare fortæller Lars Hedegaard. Bestiller man inden kl. 14 sker leveringen næste morgen lige til hoveddøren.

Badebeskytteren fås også i voksenstørrelse og her er det især daglige brugere af svømmehallen som hitter eller bare til den daglige hygiejne. Coveret kan med fordel også anvendes til at trække udover en skinne eller anden forbinding når du bader. Selv vinterbaderer har jeg fået henvendelser fra fortæller Lars Hedegaard.

Coveret kan beskrives som en lang gummihandske, som er smal i åbningen, så den slutter til underarmen eller underbenet og giver en  % vandtæt forbinding. Gummingen er yderst elastisk og kan strækkes 700% og skulle stramme, kan det nemt justeres ved at klippe et stykke af enden .

Vendex Cover kom på marked for et par år siden og er udviklet og produceres i Danmark -nærmere præcist i Skagen.