Badebeskyttelse handler om tryghed

Om Vendex

Har du først fået din arm eller dit ben i gips eller skinne, og det varer 4-5 uger før, det skal fjernes igen, opstår udfordringen. En almindelig dagligdagsrutine som et brusebad eller karbad bliver nu en udfordring. Du har måske prøvet med varierende resultater at beskytte gipsen med en almindelig plastpose og et elastik.

Denne udfordring satte Vendex sig for at løse. Resultatet blev et cover produceret i naturgummi, som efter adskillige tests har vist sig at være 100 % vandtæt. En anden fordel ved en badebeskytter som Vendex er, at coveret er nemt at anvende, og så kan det bruges igen og igen. At Vendex Cover er 100% vandtæt har resulteret i, at den største kundegruppe i dag er børnefamilier, som står overfor at skulle på badeferie eller i vandland, og hvor søn eller datter har fået armen eller benet i gips eller skinne.

Badebeskyttelse kan redde ferien

Hvorfor aflyse familieferien og alt det sjove som kombinationen af vand, ferie og børn kan give familien, når du kan bruge nem vandtæt beskyttelse til din gips.

Der er således ingen problemer med at anvende Vendex Cover i poolen, på vandrutsjebanen eller på stranden. Selv snorkling eller dykning behøves ikke længere blive sat på pause. Vendex Cover så dagens lys i 2015 og har siden hjulpet flere tusinde personer med arm eller ben i gips eller skinne med at føle sig trykke og frie, når de skulle i nærkontakt med vand hvad enten det er i poolen eller karbadet. Idémanden bag Vendex Cover var Christian Grøne, som i 2020 overdrog virksomheden til Lars Hedegaard. Vendex drives i dag fra Skagen og har fortsat fokus på at produktudvikle og forbedre Vendex produkterne.

 

Beskyt din arm eller ben i gips uden bekymringer

Alle Vendex Covers gennemgår en personlig kvalitetskontrol, før de pakkes og sendes ud til kunderne. Der bliver tjekket for produktionsfejl og ikke mindst, om coveret er 100% vandtæt – dette sker via trykluft.

Vendex vision er: At udvikle og producere 100% vandtæt covers, som kan gøre livet nemmere og sjovere for personer med arm eller ben i gips eller skinne.

Skulle du have forslag til forbedringer eller måtte have spørgsmål til Vendex, er du altid velkommen til at kontakte mig. Dialog med mine kunder og brugere af Vendex Cover sætter jeg altid stor pris på.

Test af Vendex Cover

Køb dit Vendex Cover i dag!