Vendex Cover Arm

179 kr.229 kr.

Vendex cover arm – Badebeskytter til arm i gips

Har du en brækket arm i gips, så kender du uden tvivl til udfordringerne med at skulle i bad. Du behøver ikke længere binde sorte plastiksække rundt om armen, når du skal under vandet. Med Vendex cover til arme får du en 100% vandtæt badebeskyttelse til din gipsarm. Den vandtætte pose til brækket arm gør det muligt at bade i brusebad og svømme i pool. Prøv Vendex cover til arm i dag og nyd en badetur igen.

Varenummer (SKU): vendex-cover-arm Kategori:
Find den rigtige størrelse på Vendex Arm
Sådan måler du

Mål omkredsen af af din overarm, med et målebånd.
Ligger omkredsen mellem to størrelser anbefales det, at vælge det største cover, da coveret kan strækkes

StørrelseDiameterLængde
XS16-20 cm. 60 cm.
S21-24 cm.70 cm.
M25-29 cm.80 cm.
L30-34 cm.80 cm.
XL35-48 cm.80 cm.

Find din Vendex cover arm størrelse

Hvis du skal have fuld vandtæt beskyttelse til din gips, skal du vælge en størrelse, der passer til din arm. Den skal gerne sidde tæt på armen, så der ikke slipper noget vand ind. Vi har Vendex covers til arm i XS, S, M og L. Du finder den rigtige størrelse ved at måle diameter og længden på din arm. Vi har størrelser fra 16-48 cm i diameter og 60-80 cm i længde.

Prøv Vendex cover vandtæt badepose til arm

Vi har lavet en vandtæt badepose, så du kan nyde en badetur med din brækkede arm. Vi har designet coveret, så der både er plads til skinner eller andet beskyttende forbinding. Du kan finde Vendex covers til voksne og børn her på siden, så hele familien kan nyde vandet igen. Prøv Vendex covers og få en 100% vandtæt beskyttelse til din gips arm. Vi har også covers til ben, hvis du vil ud og bade med et brækket ben.

Vægt 90 g
Størrelse 60 cm