I badeland med gips på armen

Selvom Rebecca har gips på armen, så behøver hun ikke gå glip af familiens udflugt til Skallerup klit feriecenter, og deres tur i badeland. Selvom hun har gips på kan hun kører i vandrutchebanen uden at hun, eller hendes familie skulle bekymrer sig om at hende gips blev våd. Når først Vendex Cover badebeskytteren er sat på armen, så er det bare at hoppe i vandet. Badebeskyttelsen er 100 % vandtæt, og så er den behagelig at have på. Rebecca havde en sjov og dejlig dag i badelandet til trods for at hun havde armen i gips.

 

VENDEX COVER HAR REDDET MIN SOMMERFERIE

Vi har modtaget denne besked på vores facebook fra Mette Gilberg, og vi er utroligt meget glade for at vi kunne hjælpe hendes søn til at få et skøn ferie selvom  at han var uheldig at få gips på armenen inden de skulle rejse.

 

Kære Vendex

 

Synes lige i skulle se et par billeder af min søn som svømmer rundt her i Spanien med sin brækkede arm - takke være jer .

Han bor næsten under vandet og som han selv siger" den( vendex cover) har reddet min sommerferie.

   

BADEFERIEN REDDET FOR MELANIE

Melanie var så uheldig at brække armen, lige inden hun skulle på ferie i varmen. Men heldigvis havde hendes mor hørt om Vendex bade cover inden de skulle afsted, så Melanie kunne få en god badeferie alligevel. Badebeskyttelsen holder hendes gips arm fuldstændig tør når hun er ude at bade, både i poolen og på stranden, badebeskytteren er fuldstændig vandtæt, og kan bruges mange gange, da den er lavet af meget solidt naturgummi som kan strækkes 700 %

 

Melanie bader i poolen - Vendex Coveret holder hendes gipsarm fuldstændig tør.

En tur i vandet på stranden, er heller ikke noget problem :-)

Melanie behøver heller ikke gå glip af de sjove ture i vandruchebanen.

Information

Ideen er genial i sin enkelhed og ultrasimpel i brug. Gipscover er lavet i 100% naturgummi og er lige til trække over gipsen, bandagen eller skinnen. Herefter kan du – eller dine børn – bare springe i poolen, havet og badet.  

Det siger kunderne

"Han bor næsten under vandet og som han selv siger" den( Vendex Cover) har reddet min sommerferie."

Mette Gilberg

Se flere kundeoplevelser her